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WEST BENGAL BOARD OF SECONDARY EDUCATION 

 

No. 9246/G, Date: 28.10.83 

To: The Education Officer, Municipal Corporation, Chandernagore, Dist. Hooghly. 

Sub: Clarification in respect of leave on medical ground under Rule 4 of the Leave Rules of teachers 

and non-teaching employees of recognised non-Govt. Institutions. 

Dear Sir, 

In reply to your letter No. Ed/3C/83/83 date 9.9.83 on the subject noted above, I am directed to 

state that in all cases, approved teachers/non-teaching employees serving in a Secondary institution 

for more than a year, will be entitled to leave salary during the period of leave on medical ground, 

duly sanctioned by the school authority for disbursement of salary to the incumbent concerned. 

A certificate of fitness will be required to be produced by the incumbent concerned at the time of 

resumption of duties in the school after the expiry of leave on medical ground. 

Yours faithfully, 

Sd/- A. Gupta 

for Secretary 


